Title of a News Article

İtfaiye ekiplerine saldırdılar...

.

İtfaiye ekiplerine saldırdılar...
banner206
Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı yaralı yakınları olan Uğurlu halkı itfaiye ekiplerine saldırdılar. 
Kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 20’inci kilometresinde Payamlı mevkiinde meydana geldi. Suruç ilçesinden kent merkezine gelmekte olan Fevzi Ateş kullandığı 63 RB 718 plakalı yolcu minibüsü ile Gaziantep’te seyir halindeki karşı yönden gelen Hüseyin Alpak’ın kullandığı 63 B 0052 plakalı mısır yüklü TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından metrelerce sürüklenen minibüsteki bazı yolculara yola savruldu, tır ise şarampole devrilerek ters döndü tonlarca mısır ise yola saçıldı.Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Minibüste yaralanan 15 yolcu kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.




SÜRÜCÜYÜ KURTAMAYA ÇALIŞAN İTFAİYE EKİBİNE SALDIRDILAR
Kazada ağır yaralanan TIR’ın sürücüsü Hüseyin Alpak’ı sıkıştığı yerden çıkartmak için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, TIR’ın altında kalarak sıkışan sürücüsünü kurtarmak için seferber olduğu sırada bir grup TIR sürücüsünün yakınları, itfaiye ekiplerine ‘Neden vinciniz yok’ diyerek tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma büyümesi üzerine kaza yerinde toplanan kalabalık itfaiye ekiplerine tekme-tokat taş ve sopalarla saldırmaya başladı. Yaşanan gerginlikte 6 itfaiye eri yaralanması sonucu ekipler, kaza yerinden kaçtı. Bu sırada öfkeli grup kaçan itfaiye ekiplerinin araç ve malzemelerini tahrip ederek zarar verdi. İtfaiye ekiplerinin kaza yerinden ayrılmasının ardından, Suruç ilçesinden gelen bir vinç, devrilen Tır’ı kaldırarak, altında kalan sürücü Hüseyin Alpak araçtan çıkartıldı. Ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan sürücü Alpak’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan öfkeli grubun saldırması sonucu yaralanan ve tedavi altına alınan 6 itfaiye ekibine saldıran grubun yakalanması için çok sayıda polis ve jandarma ekibi kaza yerine gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 10:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bozkurtlu
Bozkurtlu - 8 yıl Önce

Böyle bir zihniyete ve cahilliğin böylesine binlerce lanet olsun. Böyle olayları duyunca insan urfalı olmaktan utaniyor

SIRADAKİ HABER

banner195