Title of a News Article

Jandarma'dan operasyon...

.

Jandarma'dan operasyon...
banner206



Şanlıurfa İl Jandarma komutalığınca dün saat 18.30 sıralarında Şanlıurfa'ya  Ceylanpınar ilçesi Gökçayır mevkiinde yapılan operasyon neticesinde, Suriye ülkesine yasadışı yollarla geçmeye çalışan (BÖG) “Birleşik Özgürlük Güçleri Terör Örgütüne” bağlı TİKKO ‘MLKP’ mensubu M.D., A.İ. ve Suriye uyruklu H.Ş. isimli şahıslar yakalandı. 
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 İllegal yollarla sınırı geçmeye çalışan şahıslar sahte kimlik belgeleri ile yakalanmış olup, şahısların Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana illerinde EYP kullanarak bombalama, kamu kurum ve kuruluşları ile STK ‘lara bağlı derneklere molotoflu saldırı ve ateşli silahla yaralama olaylarını gerçekleştirdikleri,

Güvenlik güçlerine taş, molotof kokteyli ve havai fişekle saldırıda bulundukları, yol kapama, Üniversite içerisinde stant açma, basın açıklamaları, bildiri dağıtma eylemlerine karıştıkları, yasa dışı sol örgütlere elaman temin ettikleri tespit edilmiştir.

 Olayla ilgili gözaltına alınan M.D., A.İ. ve Suriye uyruklu H.Ş. isimli şahıslar C.Başsavcılığına sevk edilmiştir.

   Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, terör örgütleri ile mücadele de ve adaletin yerine getirilmesinde gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.





Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195