Title of a News Article

KAHRAMAN ŞEHİT FACİAYI ÖNLEMİŞ

.

KAHRAMAN ŞEHİT FACİAYI ÖNLEMİŞ
banner206
 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu Jandarma karakolunda görevli Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in şehit edilmesinin ardından bölgede arama faaliyeti yapan güvenlik güçleri 4 şüpheliyi göz altına aldı. 
Önceki gece yol uygulaması esnasında  mısır tarlasında pusu kuran teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Ordu'lu Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in aslında bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Uzman onbaşı Erdi Demirer ve bir Askerin mısır tarlasının yanında bir kaç çuval görmeleri üzerine olay yerine geldiler. Askerlerin mısır tartasına doğru geldiğini fark eden teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtılar. silahlı çatışmada Uzman onbaşı Erdi Demirer yaralandı, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehir Demirer'in saldırıya uğradığı yol ve çevresinde teröristleri aramaya çıkan Jandarma ekipleri 4 şüpheliyi dün gece göz altına aldığı öğrenildi. 

Öte yandan çatışmanın yaşandığı bölgede bez çuval içerisinde çok sayıda patlayıcı madde ve TNT kalıbının bulunduğu ifade edildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195