Title of a News Article

Karacadağ da çok sayıda kişi mahsur

Karacadağ da çok sayıda kişi mahsur
banner206

Şanlıurfanın Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ kayak merkezi yolunda iki otobüste kalan yaklaşık 80 kişinin mahsur kaldığı öğrenildi.

Siverek İlçesi'nde 1919 rakımlı Karacadağ Kayak Merkezi'ne kaymaya gidenler, dönüşte tipiden dolayı kardan kapanan yolda mahsur kaldı. Yaklaşık 80 kişinin mahsur kaldığı bölgeye jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu.

Siverek'e 45 kilometre uzaklıkta bulunan Karacadağ Kayak Merkezine, çoğunluğu Diyarbakır’dan olmak üzere yaklaşık 80 kişilik bir grup kayak merkezine gitti. Tesislerde gün içerisinde kayak yaparak eğelenen ve çoğunluğunun öğrenci oldukları öğrenilen grup Karacadağ Kayak Merkezi'nden evlerine dönmek isterken, kar ve tipi nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Otobüsler içeresinde saatlerce mahsur kalan grup telefonla yardım istedi. Çocuklarının mahsur kaldığını öğrenen ailelerin ise endişeli bekleyişi devam ederken, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Karacadağ Kayak Merkezinde mahsur kalanlar için bölgeye jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleriyle birlikte iş makinelerini bölgeye gönderdiklerini açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 19:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülsüm Cengiz
Gülsüm Cengiz - 7 yıl Önce

Ne 80 kişisi yaaa şaka mı yapiyorsunuz, ben o öğrencilerin hocası ve yardım çağıran kişiyim, olayın gerçek yüzünü anlatmak istiyorum, tüm turkiyenin bu rezaletin iç yüzünü bilsin istiyorum, 10 saatlik aç susuz ve soğuktan donarak yaşanmış olan bir trajediyi, tesis sahibi ve jandarmanın çirkin işbirliği sonucu 500 kişinin orada yaşadığı büyük zulüm söz konusu, sesimi duyurmak istiyorum olayın iç yüzünü ne pahasına olursa olsun tüm herkese gösterecem, bu noktada yardımcı olabilecek duyarlı kimse varsa bana bu mailden ulaşsın, [email protected]

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142