Title of a News Article

Karakolda facia. 1 kişi öldü...

.

Karakolda facia. 1 kişi öldü...
banner206
 Fatih Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi’nde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı gözaltına alınan şahıslar arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın büyümesi üzerine polis merkezi içerisinde bulunan şahısların birbirlerini yaraladıkları iddia edildi. Olay nedeniyle polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çıkan kavgada yaralanan iki şahsı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan şahısların tedavi altına alındığı öğrenildi. 
Polis merkezinde çıkan kavga sonucunda bir kişinin ise aldığı kesici alet darbeleri yüzünden ağır yaralandığı belirlendi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan şahsı hayata döndürmek için uzun bir süre müdahalede bulundu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Şahsın hayatını kaybettiğinin tespit edilmesinin ardından polis merkezine Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geldi. Fatih Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi Amirliği ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, şube ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. 

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. 

OĞUZCAN YAZAR

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195