Title of a News Article

Köpek sahiplenme yüzünden kan aktı...

.

Köpek sahiplenme yüzünden kan aktı...
banner206

Şanlıurfa’da köpek sahiplenme yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yakubiye Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre iki aile arasında yaşanan köpek sahiplenme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucu vurulan Ahmet Elmas olay yerinde hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan İsmail D. de hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsın cesedi de Balıklıgöl Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili Mahmut E. Nuri D. Vedat D. ve Mehmet D.'yi gözaltına alırken çevrede yapılan araştırmada ise olayda kullanılan 2 adet pompalı tüfek bulundu.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 17:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 7 yıl Önce

Yazıklar olsun söylenecek söz Yok yazık şu güzelim Şanlı Urfa ya

A.Hakim
A.Hakim - 7 yıl Önce

Son zamanlarda insan öldürmek bu kadar kolay oldu. Yazık günah şu mübarek günde cahilce vahşice birbirilerini katlediyorlar....Yazık

vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

Cahilliyin böylesine pes vAllahi...bu memleketin bazı kesimleri ne zaman adam olur acaba

Davut
Davut - 7 yıl Önce

İşte cehaletin büyüğü Allahaskina bu cahil insanlardan ne gelebilir sadece üzücü insancıl olmayan hal ve hareketler.cehalet insanlığın en büyük düşmanıdır. Bölgede cehalet büyük safada devlet.nir toplumda insan sevgisi yoksa bu gibi toplumlar ne gelişir nede yükselir.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142