Title of a News Article

MAHKEME KARARINI VERDİ...

MAHKEME KARARINI VERDİ...
banner206
Şanlıurfa'da Temmuz ayında Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Abdpost.com ve sanliurfa.com sahibi Muhammet Taşçılar ve Haber Müdürü Mehmet Dener'in hakkında açılan davanın yargılanmasına başlandı. 

15 Temmuz darbe girşimi öncesi  FETÖ'cü  Sağlık ve Eğitim kurumları ile bazı iş adamlarını kollayan haberleri ile ön plana çıkan www.sanliurfa.com sahibi Muhammed Taşçılar ve  Zaman Gazetesi eski muhabiri  www.sanliurfa.com haber Müdürü Mehmet Dener 22 Temmuz günü çıkarıldıkları mahkemece FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle tutuklanmışlardı. 

Gazeteci Taşçılar ve Dener bugün Hilvan Adliyesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktılar.  Şanlıurfa 5. Ağır ceza mahkemesi tarafından yapılan duruşmada  her iki Gazeteciye yaptıkları faaliyetler yüzlerine okundu.  atılı suçlamaları kabul etmeyen Taşçılar ve Dener berat talebinde bulundular. Davaya müdahil olanları da dinleyen mahkeme,  sanıkların  tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142