Title of a News Article

Mal varlıklarına el konuldu...

.

Mal varlıklarına el konuldu...
banner206
 Şanlıurfa’da, geçtiğimiz hafta FETÖ/PDY Terör Örgütünün yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan Muhammet Taşçıların iş yerine polis baskın düzenlendi.
 
Sabah saatlerinde çok sayıda polis ve maliye memurlarının katıldığı operasyonda Urfa'dan yayın yapan  11 Ajans ile (UrfaHA) ve www.sanliurfa.com sitesinin gerçek sahibi Muhammet Taşçılar'ın Urfa'daki iş yerine baskın düzenleyerek arama yaptı.
 
Aramada bir çok defter, fatura, evrak ve bilgisayarlara el konulurken, Taşçılar'a ait iş yeri mühürlendi.
Mühür metninde, Muhammed Taşçılar'a ait bütün mal varlıklarına el konularak, hazineye devredildiği açıklandı.
 
Bilindiği üzere 15 Temmuz'da darbe girişimi sonrasında FETÖ terör ürgütüne yönelik ülke genelinde operasyonlar başlatılmış, bu operasyonlar kapsamında Urfa'da, Urfa Haber Ajans ve 11   Ajans haber (UrfaHA) ve www.sanliurfa.com sitesinin gerçek sahibi Muhammet Taşçılar ve haber müdürü Mehmet Dener gözaltına alınmış sorgulanmalarının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 
Dün Olağan Üstü Hal kapsamında çıkartılan kararname ile Türkiye genelinde bir çok gazete, tv, radyo ve internet site kapatılmıştı. tutuklanan Muhammet Taşçılar'a ait haber sitelerinin halen yayınlarını sürdürüyor olması vatandaşlar bir anlam veremediler.
Bazı vatandaşlar yapıtıkları açıklamada " Madem bu siteyi FETÖ için kullandılar. Ne diye kendileri tutuklandığı halde sitelerinin yayınına izin veriliyor." denildi.
 
Kaynak: Urfa haber.net

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195