Title of a News Article

Menderes gelişmeleri değerlendirdi...

.

Menderes gelişmeleri değerlendirdi...
banner206
 Başkan Atilla: Halkımız Darbe Girişimini Püskürtmüştür

Fethullahçı terör örgütünün darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren ilçe emniyet müdürlüğünde demokrasi nöbeti tutan Belediye Başkanı Menderes Atilla, darbe girişiminin akamete uğratılmasının ardından sabaha karşı hükümet konağı önünde vatandaşlara bir konuşma yaptı.
Darbe girişiminin vatandaşların dik duruşu sayesinde püskürtüldüğünü hatırlatan Başkan Atilla, "Türkiye eski Türkiye değil" dedi. Başkan Atilla, sözlerine şöyle devam etti: "Askerin içine sızmış bazı hainler tarafından ülkemizde bir darbe teşebbüsünde bulundular. Ancak halkımız sokaklara dökültü, tankları darbecilerin elinden aldılar, askerlerin ellerindeki silahlarını ellerinden aldılar ve bu askeri darbe girişimini püskürttüler. Eğer halkımız sokaklara inmeseydi belki de bu saatlerde askeri darbe gerçekleşmiş olacaktı. Ancak bu şerefli halk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı.
Daha önce de söylemiştim. Darbeler dönemi bitti. Türkiye eski Türkiye değil, halk eski halk değil. 60 İhtilalinde Başbakan Adnan Menderes'i idam etmişlerdi. Ancak bugün başbakanı veya Cumhurbaşkanını idam edebilmeniz için 79 milyon vatandaşı idam etmeniz gerekir."

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195