Title of a News Article

O sürücü teslim oldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir çocuğa çarparak ölümüne sebep olan kamyonet sürücüsünün Jandarma'ya teslim olduğu öğrenildi.

O sürücü teslim oldu
banner206
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Büyük Yenice köyünde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonet bir çocuğa çarparmış, kazada çocuk hayatını kaybetmişti. İsmi öğrenilemeyen sürücünün Jandarma'ya teslim olduğu, verdiği ilk ifadesinde Kızıltepe'nin bir köyünde değirmencilik yaptığını, Büyük Yenice'ye buğday almaya gittiğini, aracının köy içerisinde çimlik alanda çamura saplandığını, aniden manevra yapması gerektiğini bu esnada hayatını kaybeden çocuğun aracın arka kısmında olduğunu ve görme imkanının olmadığını söyledi. Geri manevra yaptığı esnada çocuğa çarptığını sonradan fark ettiğini belirten sürücünün, köylülerden gelebilecek tepkiden korktuğu için hemen köyden çıkıp ilk Jandarma karakoluna giderek teslim olduğunu söylediği belirtildi.

İsmi öğrenilemeyen şahsın Kızıltepe'nin bir köyündeki Jandarma Karakolu'nda gözaltında tutulduğu, işlemelerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195