Title of a News Article

OHAL KALKIYOR AMA YETKİ BAŞKASINDA...

OHAL KALKIYOR AMA YETKİ BAŞKASINDA...
banner206
 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte bürokratik sistem yeniden şekilleniyor. Bugün yayınlanacak son OHAL kararnamesi ile FETÖ ile mücadelenin nasıl devam edeceği de netleşecek. OHAL kaldırılsa da Cumhurbaşkanlığı Hükümeti için FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele daha da artan yoğunlukta devam edecek

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte bürokratik sistem yeniden şekilleniyor. Bugün yayınlanacak son OHAL kararnamesi ile FETÖ ile mücadelenin nasıl devam edeceği de netleşecek. OHAL kaldırılsa da Cumhurbaşkanlığı Hükümeti için FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele daha da artan yoğunlukta devam edecek.

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Halen adli soruşturmalarla eş zamanlı olarak kamu kurumları ve TSK'da FETÖ ile bağlantılı personelin deşifre edilmesi çalışmaları sürüyor. Bu yöndeki çalışmaların hızlanması, mağduriyetlerin oluşmaması, var olan mağduriyetlerin giderilmesi, devlet kurumlarının FETÖ'den tamamen arındırılması için yeni sistemde yeni mekanizmalar üzerinde duruluyor.
Yenişafak

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195