Title of a News Article

Polisten terör operasyonu

.

Polisten terör operasyonu
banner206

Otobüsle Siirt'ten Şanlıurfa'ya gelen ve terör örgütü PKK üyesi oldukları gerekçesiyle otogarda gözaltına alınan 3 kişiden 2’si serbest bırakılırken, 1 kişi ise adliyeye sevk edildi. Birecik ilçesinde ise gözaltına alınan terör örgütü üyesi 2 kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, otobüsle Siirt'ten Şanlıurfa'ya gelen ve terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle otogarda gözaltına alınan Azad E. emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilirken, 18 yaşından küçük olan F.G. ve Y.M. ise serbest bırakıldı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Azad. E. ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, 7 ayrı suçtan aranması bulunan HDP Siirt yöneticisi S.M.’nin talimatıyla Ceylanpınar ilçesine giderek, oradan da Suriye tarafına geçmeye çalışacakları iddia edildi.

 

GÖZALTINA ALINAN 2 KADIN PKK’LI TUTUKLANDI

Öte yandan, İstanbul'dan otobüsle Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine gelen ve polis tarafından gözaltına alınan Aynur D. (19) ve Şindar K. (24) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önce terör örgütü üyesi olmak ve örgüt propagandası yapmak suçundan kaydı olduğu belirlenen 2 kişinin, PYD’nin kontrolündeki Suriye tarafına geçmek için ilçeye geldikleri iddia edildi.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195