Title of a News Article

Rezaletin Fotoğrafı Akçakale'de çekildi.

.

Rezaletin Fotoğrafı Akçakale'de çekildi.
banner206

Akçakale ilçesinde bugün meydana gelen bir kaza sonrası Ambulansların olay yerine gelmemesi sosyal medyada olay konusu oldu.
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde düşen iskelenin altında kalarak yaralanan iki işçisi yarim saat ambulans bekledi, çağrılan ambulansların gelmemesi üzerine pikapla hastaneye kaldırıldılması tepkiyle karşılandı.

 
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir inşaatta iskele çöktü. Bu sırada binanın 3'üncü katında iskelenin üzerinde bulunan 2 işçi iskele ile birlikte aşağı düşerek yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansların gelmemesi üzerine yaralılar pikapla hastaneye kaldırıldığı görüntülendi. 

Düşme ile birlikte çeşitli yerlerinden yaralanan işçileri gören çalışma arkadaşları ve vatandaşlar, 112 sağlık birimlerine haber verdi. Haber verilmesinin ardından olay yerine polis gelirken, ambulanslar ise gelmedi.

Akçakale’de hazır ambulansın olmamasından dolayı yaralılar, uzun süre yerde bekleyerek Harran’dan gönderilecek ambulansı beklendi. Harran’dan da ambulansın gelmeyince vatandaşlar, yaklaşık bir saat sonra yaralıları kendi imkânlarıyla hastaneye kaldırdı.
Akçakaleli Mahmut Demir, 112 ambulans servisini aradığını, ancak telefona çıkan görevlinin ambulansların olmadığını söylediklerini ifade ederek " bölgemizde her hangi bir asayiş olayı yaşamamıştır, acaba neden ambulanslar gelmedi. Kelimenin tam anlamıyla bir rezalet yaşandı " dedi.

Pikap ve otomobil ile Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alınan yaralı işçilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken 2 ilçeden de ambulansın gelmemesi vatandaşlar tarafından sosyal medyada alay konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Faruk Çelik
Ahmet Faruk Çelik - 7 yıl Önce

İlçede ayni anda 5 vaka 3 ambulans varsa 4.ve 5. Ambulans en yakın istasyondan gelir. Biraz sabır gerekir. Amerikada da bu böyle. Bilir bilmez konuşmayı dedikoduyu seven bir milletiz. Sağlıkçıları yıpratmayın.

SIRADAKİ HABER

banner195