Title of a News Article

Son Dakika! Eyyübiye Karıştı

Akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde bir kişi öldü çıkan olayda yaralılar var.

Son Dakika! Eyyübiye Karıştı
banner206

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde  iki aile arasında hazine arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada Ali Tursun öldü, 3 kişi yaralandı.

Silahlı kavga akşam saatlerinde eyyübiye ilçesine bağlı  Osmanlı Mahallesinde meydana geldi.  Tursun ve Çakırbeyli aileleri arasında hazine arazi  anlaşmazlığı nedeniyle gündüz tartıştılar.

Aksam yine tartışan  Tarafların yakınlarının da kavgaya katılmasıyla kısa sürede kavgaya dönüşen olayda ortalık savaş alanına döndü. Taş,sopa,bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada her iki aileye mensup 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kavgada ağır yaralı olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 33 yaşındaki Ali Tursun yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tursun’un ölüm haberini alarak acil servise dolan yakınları, sinir krizleri geçirerek hastanenin camlarını yumruk, tekmeleyerek kırdı. Yaşanan gerginlik üzerine polis kalabalık grubu acil serviste uzaklaştırmak için müdahalede bulunması üzerine arbede yaşandı. Kürtçe ağıtların yükseldiği acil serviste karşı taraftan yaralı bir kişinin aynı hastaneye getirilmesini son anda fark eden polis memuru, ambulans sürücüsüne uyarıda bulanarak ‘Burada iki taraf karşı karşıya kalacak. Çabuk bu yaralıyı buradan uzaklaştır. Yoksa büyük sıkıntı yaşanır.”diyerek komuta merkezine bilgi verildi.

Yaralı hemen ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden uzaklaştırılarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Öte yandan ölümüyle yakınlarını yasa boğan Ali Tursun’nun cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 19:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
M
M - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Sofi.

Misafir
Misafir - 7 yıl Önce

Bir taraf şeyhanlı bir taraf Arap sonu kötü olur

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142