Title of a News Article

SSK kavşağında zincirleme kaza

SSK kavşağında zincirleme kaza
banner206
 Kaza Akabe yolu SSK alt geçitinde meydan geldi. Alınan bilgilere göre 63 DZ 368 plakalı otomobil  alt geçitte kaza yapmış bir şekilde dururken arkadan gelen 72 AV 294 plakalı un yüklü kamyonet arkadan daha önceden kaza yapan araca çarpınca zincirleme kazası meydana geldi. çarpmanın etkisi ile un yüklü kamyonet hafif alev aldı.  34 ZT 439 plakalı çekici  araç oda arkadan un yüklü araca çarptı,  kazaya karışan çekiciye arkadan yolda gelen 34 FJ 9476 plakalı araçta çarpınca tek araçlı olan kazada sürücülerinde dikkatsizliğinden dolayı 4 araca dönüştü. 
Meydana gelen zincirleme kazasında 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.  olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise alev alan kamyonete müdahale de bulundu sağlık ekipleri ise yaralananlara olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 13:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Editör
Editör - 6 yıl Önce

Sevgili Editör,lütfen şu haber metinlerini dikkatlice okuyup sonra yayınlayın.-De ekini kaç yerde ayrı yazmamışsınız,bu nedenle yazıdaki tüm anlam bütünlüğü bozulmuş.

SIRADAKİ HABER

banner195