Title of a News Article

Suruç Emniyeti göz dolduruyor...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde büyük bir faciayı önleyen Suruç Emniyet Müdürlüğü vatandaşlar tarafından sevgi seli oluştu.

İlçeye 2017 Ocak ayında atanan ve Şanlıurfa Trafik Denetleme Şube Müdürü olarak atanan Murat Türker, yaptığı çalışmalarla ve başarılı operasyonlarla ilçeyi huzur kenti yaptı. Güler yüzlü davranışları ile göz dolduran Suruç Emniyet Müdürü Murat Türker halkla iç içe olarak devlet vatandaş kaynaşmasını ilçede gösteren bu yönde çalışmalara yapan Emniyet Müdürlüğünün kapılarını sonuna kadar açarak vatandaşların hizmetine açarak gönüllerde taht kurdu.Türker ve başarılı ekibi kısa zamanda ilçede terör örgütüne yönelik operasyonlar, esrar ticareti, ve uyuşturucu satışı yapan tacirlere  göz açtırmayarak bir çok gencin madde bağımlısı olmaktan kurtardı. Ve son olarak Suruç Emniyeti bugün 23 Nisan'da Terör örgütü tarafından patlatılması planlanan bomba yüklü aracı günler öncesinden yapılan istihbari çalışmalar sonucunda büyük bir faciayı önleyerek adeta göz doldurdu.

Vatandaşlar yapılan operasyonda büyük bir özveri ve başarıyla görev yapan ilçeyi büyük bir faciadan kurtaran Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerini kutlayarak teşekkür ettiler. Suruç'ta operasyonun ardından sosyal medya kullanan vatandaşlar facebook aracılığıyla Suruç Emniyetine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142