Title of a News Article

Suruç'taki saldırıda vekilin kardeşi öldü mü?

Suruç'taki saldırıda vekilin kardeşi öldü mü?
banner206
Suruç ilçesinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız'ın esnaf gezisinde çıkan kavga sonrası ilk açıklama Saplık Bakanından geldi.

 Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da AK Parti'lilere yönelik bir saldırı olduğu haberinin kendisine geldiğini söyledi.


Milletvekili adayı arkadaşlarına bir saldırı olduğunu belirten Demircan, "Yaralılar var. İlk müdahale yapıldı, gerekli müdahaleler yapılıyor. Bölgede uçak ambulansa ihtiyaç vardı, gönderdik. Bilgiler geldikçe paylaşacağız." ifadesini kullandı.

"PARTİMİZDE YARALILAR VAR"

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, aldıkları ilk bilgiye göre, milletvekili Yıldız'ın beraberindeki partililerle gün içerisinde Suruç ilçesinde esnaf ziyareti yaptığını söyledi. 

Bu sırada AK Partililerin kimliği henüz belirlenemeyen bir grubun saldırısına uğradığını ifade eden Bahattin Yıldız, "Partimizden yaralılar var ancak milletvekilimizde herhangi bir şey yok." dedi. 

BAKAN FAKIBABA SURUÇ'A GİTTİ

Öte yandan, bölgede seçim çalışması yürüten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da olayı haber alır almaz Suruç'a gittiği, ilçeye çok sayıda takviye polis ve sağlık ekibi sevk edildiği öğrenildi.

İHA: MİLLETVEKİLİNİN KARDEŞİ YARALANDI

İHA'nın iddiasına göre esnaf ziyareti sırasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada ilk belirlemelere göre AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralıların hastaneye getirilişi sırasında yeniden kavga çıktı. Kavgaya çevik kuvvet polisi müdahale etti. Milliyet

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142