Title of a News Article

Sürücülerin gönlünü kazandılar

.

Sürücülerin gönlünü kazandılar
banner206

 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Vatandaşın gönlünü fethetti. İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü Bayramın ilk günü Şanlıurfa’da vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Trafik ekipleri de Vatandaşı unutmadı. 
   Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik Timi ve Jandarma Asayiş Timleri tarafından oluşturulan kontrol noktalarında, Ramazan Bayramında vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla faaliyet icra edilmiş ve kontrol noktasına alınan sürücülerin Ramazan Bayramı kutlanarak, sürücülere ve araç içerisinde bulunan yolculara şeker ve kolonya ikramında bulunuldu.
 İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde;
Araçların kontrolü esnasında sürücülerin hız yapmamaları, uykusuz araç kullanmamaları ve emniyet kemeri kullanılmasının önemi hususunda bilinçlendirme ve özendirme yoluna gidilrildi. Ayrıca sürücülere, trafik güvenliği açısından araçların zamanında bakımının yaptırılması ne kadar önemli olduğu hususlarını kapsayan konularda kontrol sırasında eğitim verilerek bilinçlendirme çalışmaları icra edildi.





Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195