Title of a News Article

Tipioğlu"FETÖ, en büyük ihanet sahnesidir"

Şanlıurfa İl Emniyeti başarılı Müdürü Veysel Tipioglu, gerçekleştirilen basın toplantısında il genelinde asayiş olayları başta olmak üzere emniyet kayıtlarına geçen tüm detayları rakamsal bir şekilde kamuoyuyla paylaştı...Müdür Tipioğlu, Emniyet Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl başarılı işlere imza attıklarını söyledi.



Son yıllarda emniyet mensupları ile vatandaşların yakın teması gözlerden kaçmazken, yapılan her çalışmada halkın gönlünde taht kuran Urfa Emniyeti, yapılan başarılı çalışmaların özetini bugün Urfa basınıyla paylaştı. Urfa'nın huzur şehri olduğunu dile getiren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, 'Kadim şehrimizin huzurunu ve güvenini koruma adına fekadarca çalışmalarımıza ara vermeden sürdüreceğiz' dedi
Polis evinde Basını ağırlayan Şanlıurfa'nın başarılı Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu'na, Yardımcıları ve şube Müdürleri, İdris Yılmaz, Halil Atabey, Umut Ede, Mehmet Güler, Hüseyin İşseven, Aydın Çalışkan, Hasan Çenge, Gani Barakali ve Haluk Karadağ eşlik etti. 



Tipioğlu: Urfa'da suç oranları azaldı 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa'da teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar neticesinde suç oranının 2018 yılında yüzde 24 oranında azaldığını belirtti.
Emniyet Müdür Yardımcıları ve gazetecilerin katıldığı toplantı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları anlatan slayt sunumu ile başladı. 

Daha sonra konuşma yapan Müdür Tipioğlu, Emniyet Teşkilatı olarak geçtiğimiz yıl başarılı işlere imza attıklarını söyledi. 






Suçlarda aydınlatma oranı yüzde 56'ya yükseldi

Tipioğlu, Emniyet Genel Müdürlüğünün temel suç olarak kabul ettiği evden hırsızlık, işyerinden hırsızlık, oto hırsızlığı, kapkaççılık, gasp gibi suçlarda Şanlıurfa genelinde yüzde 24 oranında bir azalmanın olduğunu belirterek, "Aydınlatma olaylarında yüzde 40 oranındaki aydınlatma oranı yüzde 56'ya çıktı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü 2018 yılında 3 Bin 483 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 693 kişi tutuklanmıştır. Sokak satıcılarına yönelik ciddi operasyonlar yapıldı ve geçtiğimiz yıl 290'un üzerinde sokak satıcısı yakalanmıştır. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı önemseyeceğimizi, her türlü tedbirler kurmak amacıyla bütün okullarda 'Güvenlik Okul' koordinasyon çalışmaları kapsamında polis görevlendirerek emniyet tedbirleri alınmıştır. Şanlıurfa genelinde büyük asayiş uygulamaları da yapıldı" dedi. 

"Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürüyor" 

Uyuşturucu ile ilgili mücadele çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Tipioğlu, "Uyuşturucu ile mücadele sadece polisin tek başına yapabileceği bir hadise değildir. Elbette ki uyuşturucunun kaynağının kurutulması noktasında İçişleri Bakanlığının talimatıyla kanunun verdiği görev gereği vicdani olarak gerçekten bütün arkadaşlarımız mesai gözetmeden çalışıyorlar.  Toplumda yaşayan herkesin bu konuyla ilgili ortaya koyacağı çalışma ile bu işin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum" diye ifade etti. 

"FETÖ, En büyük ihanet sahnesidir" 

Tipioğlu, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe Girişiminin ihanet sürecinin Türk milletinin siyaset sahnesinde var olduğu günden beri görüldüğü en büyük ihanet sahnesi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti; 

"Bu ihanet şebekesine karşı çalışmalarımız devam ediyor. Şanlıurfa'da FETÖ Terör Örgütü konusunda kime dokunursa dokunsun hiçbir çekincemiz olmadan mücadele ediyoruz. Bu beka sorunudur, bu devletin var olma sorunudur. Bu ihanet şebekesinin son neferi, son ihanetçisi neredeyse bulunup imha edilinceye kadar sürecektir. 

31 Mart'ta yapılacak seçimler için seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrası olmak üzere bütün planlamalarımızı yaptık. Vatandaşımızın hiçbir baskı altında kalmadan özgür iradesi ile oyunu sandığa aksettirmesi noktasında bütün tedbirlerimizi aldık." 

Toplantı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195