Title of a News Article

Urfa'da akıllara durgunluk veren olay!...

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz 14 şubat günü akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir yıl önce eşinden boşanan bir çocuk annesi Ece A., kimliği belirsiz bir kişi tarafından 5 yerinden bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, ayrıldığı eşiyle sorunlar yaşayan Ece A., 14 şubat günü 1,5 yaşındaki çocuğunu kreşe bıraktıktan sonra alış veriş yaparak eve dönmek istedi. İkamet ettiği adresin üçüncü katında oturan Ece A., asansörle evinin katına çıktı, burada karşılaştığı kimliği belirsiz kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbede de vücudunun çeşitli bölgelerinden bıçaklanan Ece A., kanlar içerisinde yerde kaldı. Komşularının yardımı ile hastaneye kaldırıldığı öğrenilen yaralı kadın tedavi altına alındığı ve bir kaç gün sonra taburcu olduğu öğrenildi. 

Bıçaklı saldırı öncesi zanlının verdiği mesaj şoke etti!

3. katta Ece A'nın gelmesini bekleyen kimliği belirsiz saldırganın, sözleri şoke etti. Ece A'nın ifadesine göre, saldırgan önce mesaj verdi sonra bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırgan mesajında; 'eşinin sana sevgililer günü hediyesi ve selamı var' demesi üzerine saldırıya geçerek kadını 5 yerinden bıçakladı.

Binanın güvenlik kameralarına takılan görüntülerde yüzü belirgin saldırganın bulunmasını isteyen mağdur Ece A., failin bir an önce bulunmasını ve yargı önüne çıkarılmasını istedi. 

Ece A'nın vermiş olduğu ifadeler doğrultusunda olay şöyle yaşandı;

"14 Şubat 2019 tarihinde Çocuğumu kreşe bıraktım. Daha sonra oğluma bebek bezi almak için markete uğradım. Alışverişimi tamamlayınca evime döndüm. Üçüncü katta oturmaktayım. Asansörle üçüncü kata çıktım ve asansör kapısı açılınca daha önce hiç görmediğim 18-19 yaşlarında erkek bir şahısla karşılaştım. Bana eski eşin halil ö'nün sana 14 şubat sevgililer günü hediyesi ve selamı var dedikten sonra daire kapımın önünde Beni öldürme kasti ile beş yerimden bıçakladı. İlk bıçağı kalbime salladı. Oğluma aldığım bezlerle göğsümü koruduğum için bıçak darbeleri sağ kolumdan 1, sol kolumdan 1, sağ bacak 2 ve sol bacak 1 darbe aldım. Daha sonra komşularım gelince kaçtı. Kamera kaydında yüzü belli olan şahısın ve bunu ona yaptıranların cezasını çekmelerini istiyorum."


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195