Title of a News Article

Urfa'da çatışma: 3 şehit

.

Şanlıurfa’da, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde üst araması yapmak isteyen polise silahla ateş açan uzman çavuşun 17  yaşında ki Oğlu dehşet saçtı. İki ayrı noktada polisle çatışan uzman çavuşu oglu , 5 polisi yaraladı, ardından intihar etti. Yaralı polislerden 3'ü şehit oldu. Psikolojik sorunları olan kişinin dehşet yaşattığı gecede büyük zafiyetler yaşandığı gözlemlendi. 

Olay, gece saat 01.00  saatlerinde Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs terminalinde meydana geldi. İddiaya göre, güven timleri tarafından üst araması yapılmak istenen kişi, polislere üzerinde taşıdığı tabancayla ateş açtı. 2 polisin yaralandığı olaydan sonra zanlı, yaya olarak Karaköprü semtine kaçtı. Bölgeye sevk edilen özel hareket ile resmi ve sivil polisler, şüphelinin bulunduğu binanın çevresini kuşattı.

Teslim ol çağrısına silahla karşılık veren şüpheli 3 polis memurunu daha yaraladı. Yaşanan çatışma sırasında şüpheli üzerinde taşıdığı tabancayla başına ateş ederek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan ve uzman çavuşun 17  yaşında ki olduğu öğrenilen şüpheli kişi, çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çıkan silahlı çatışmada yaralanan 5 polisten 1’inin durumu ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Şanlıurfa valisi Güngör Azim Tuna , saldırıda yaralanan 5 polisten 3'ünün şehit olduğunu açıkladı.

URFALI POLİS ŞEHİT OLDU 
Otogar saldırısında Urfalı Polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan şehit oldu 
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı ve Hasan Hüseyin Çalışkan isimli 3 polis memuru kurtarılamayarak şehit oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 03:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
A
A - 8 yıl Önce

çatışma gibi bir ses geldi 14-15 el ateş edildi. Muhtemelen olaya silahla karışan şahıs otogardan karşıyaka mahallesine doğru kaçtı. Şu andada çok sayıda ekip otosu ve yunus kaçan şahısı arıyorlar

Sadece
Sadece - 8 yıl Önce

Onun bunun Çocukları

Durmuş
Durmuş - 8 yıl Önce

Neden polislerimizi bukadar savunmasız ve aciz durumda
Ergen yaşta diyebileceğimiz bir şahıs 3 polisimizi şehid ediyor 5 polisimiz yaralı

Yetkililerin acil bir şekilde emniyet güçlerine hem kendılerını hemde halkı korumaya meyilli yetkiyi vermeliler aksi takdirde canımız daha çok yanacaktır

SIRADAKİ HABER

banner195