Title of a News Article

Urfa'da film gibi hırsızlık

Urfa'da film gibi hırsızlık
banner206

Şanlıurfa'da çalıntı otomobil bilgisi üzerine harekete geçen Oto hırsızlık büro amirliği yaptığı çalışmalarda araçları bularak, hırsızları yakaladı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde aldığı ihbar üzerine hareke geçerek, çalınan otomobillerin bulunması için çalışma başlattı.

Piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL değerinde 12 adet lüks araç çalındığı bilgisini alan Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalarda, 4 aracı Birecik Otoban girişinde, 3 aracı Şanlıurfa-Diyarbakır yolu çıkışında, 5 aracı ise il merkezinde M.K.-E.G- A.Ş-M.Ş -O.Ş. -S.M -M.Ş -A.Ş -D.Y ve S.K isimli şüpheli şahıslarla birlikte suçüstü ele geçirdi.

Yapılan çalışmaların devamında ele geçirilen araçların Ankara'daki bir otomotiv ve Rent a Car şirketine ait olduğu ve bu araçların M.Ş VE S.K isimli şahıslar tarafından kiralandığı, daha sonra Şanlıurfa'daki farklı şahıslara devir verilmeden satıldığı, olay gecesi de M.Ş ve S.K isimli şahısların diğer 8 şüpheli ile birlikte Ankara'dan Şanlıurfa'ya gelerek, söz konusu araçları yedek anahtarları ile çaldıkları ve daha sonra Ankara'ya götürdükleri sırada ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

Yakalanan 8 şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, M.Ş ve S.K isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirilen 12 çalıntı lüks otomobil, sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: urfadeğişim

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195