Title of a News Article

Urfa'da görevli iki asker şehit...

.

Urfa'da görevli iki asker şehit...
banner206
Diyarbakır Sur ilçesinde devam eden çatışmalarda Şanlıurfa Jandarma Alay Komutanlığına bağlı  özel Harekat personeli iki Askerin şehit olduğu öğrenildi. Şanlıurfa dan Diyarbakır'a geçici görevle giden özel hareket timine bağlı ekiplerin sabah teröristlerin bulunduğu eve operasyon yaptı. Teröristlerin el bombasını patlatmaları üzerine iki asker şehit olurken 5 askerde yaralandı.
 Konuya ilişkin Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "19 Şubat 2016 Cuma günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 05.45’de şehit olmuşlardır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

İSİMLERİ BELLİ OLDU
Diyarbakır'ın Sur İlçesinde şehit düşenlerin Şanlıurfa'da Özel Harekatta görev yapan Uzman Onbaşı Osman Kaya ve Uzman Çavuş Sercan Yılmaz olduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195