Title of a News Article

Urfa'da kaybolan genç kaçırıldı! Fidye istiyorlar

Urfa'da kaybolan genç kaçırıldı! Fidye istiyorlar
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde aniden ortadan kayboldan İbrahim Halil Tutak'ın kaçırıldığı öğrenildi.

Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi'nde oturan eski STK Başkanı gayrimenkul ve oto alım satım işi ile uğraşan genç iş insanı İbrahim Halil Tutak 8 gün önce kaybolmuş ve kendisinden henüz haber alınmamıştı. Ortadan kaybolduktan sonra ailesinin şüphelenmesi ile arama çalışmalarına başlayan polis ekipleri bir okulun önünde terk edilmiş halde Tutak'ın aracını bulmuştu. Çevredeki bir çok güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri Tutak'ın başka bir arabaya bindirilerek götürüldüğünü tespit etti. 

FİDYE İSTİYORLAR

Genç iş insanı İbrahim Halil Tutak'ın kaybolmasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Başka bir araca konularak kaçırılan Tutak için 500 bin TL fidye isteniyor. Kim yada kimler tarafından kaçırıldığı bilinmeyen Tutak'ın babası Hüseyin Tutak, oğlunun kaçırıldığını iddia ederek özel bir numaradan aranarak oğlunun serbest kalması için 500 bin lira fidye istediklerini söyledi. 

ŞAHISLAR YAKALANDI AMA...

Polis ekipleri, Baba Hüseyin Tutak'ı arayan numarayı takip ederek sinyalini buldu. Fidye isteyen şahıslar her ne kadar yakalansa da henü İbrahim Halil Tutak'tan bir haber yok. İbrahim Halil Tutak'ın halen nerede olduğu bilinmiyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195