Title of a News Article

Urfa'da patlama mı oldu?

Urfa'da patlama mı oldu?
banner206
Şanlıurfa'da, bu akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesinde bir ikamette ismi öğrenilemeyen bir çocuğun çakmakla oynadığı ve küçük çaplı yangına sebebiyet verdiği öğrenildi. 

Kısa bir zaman diliminde Urfa'ya yayılan yangın haberi, urfa medyasına bomba gibi düştü. Bilgisizce yazılan küçük çaplı yangın olayı kısa sürede söndürülmüş, lakin bazı haber sitelerinde Urfa'da patlama oldu yönünde başlıkların atılmasına neden oldu. Urfa kamuoyunu rahatsız eden bu başlık içerisindeki detaylar henüz yazılamamışken Urfa Emniyetinden doğru bilgiler geldi ve işin aslı ortaya çıktı.

Küçük bir çocuğun evde çakmakla oynaması ve küçük çaplı yangına sebebiyet vermesi, alınan yanlış bilgilerle aspregas haber yapılmasına neden oldu. Urfa kamuoyunun rahatsız eden bu haber kısa sürede yayılmaya başlayınca vatandaşlarla tedirginliğe yol açtı.

Akıllara terör saldırısını ve çok sayıda yararıların olduğunu getiren bu olay, emniyet yetkililerinden alınan doğru bilgilerce gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Dilden dile dolaşan bu olay, dedikoduyla daha büyük bir patlamaya deyim yerindeyse mahal verdi.

Bazı haber sitelerinde çıkan bilgisiz haberler kamuoyunu fazlasıyla rahatsız etti. 

Sonuç itibariyle Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesindeki ikamette yaşanan küçük çaplı yangın kazası olayında can kaybının ve yaralının olmadığı öğrenildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195