Title of a News Article

Urfa Emniyeti'nden flaş açıklama!

Urfa Emniyeti'nden flaş açıklama!
banner206

Şanlıurfa'da, önceki akşam meydana gelen ölümlü kazayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden flaş açıklama geldi ve Elif Bereket'in ölümüne neden olan şüpheli şahsın yakalandığı bildirildi.

Karaköprü İlçesi 35 metre yolu üzerinde karşıdan karşıya geçerken süratle gelen lüks otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Elif Bereket Türkiye'nin gündemine oturdu. İddiaya göre, yarış yaptıkları belirlenen A.B isimli sürücü Ellif Bereket'e çarptıktan sonra olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. İki gün süren aramaların ardından zanlı bugün öğlen saatlerinde Karaköprü ilçesinde bir araçtan inerken görüldü ve yakayı ele verdi. 

Konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, yayımladığı mesajında şunlar denildi;

"26.01.2021 günü saat 19:05 sıralarında Narlıkuyu Mahallesi Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde meydana gelen ölümlü trafik kazasında 2003 doğumlu Elif Bereket isimli şahıs hayatını kaybetmiştir. Yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren aracın koyu renkli BMW marka araç olduğu ve çalışmalar devamında olay sırasında aracı A.B isimli şahsın kullandığı tespit edilerek şüpheli şahıs, ekiplerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Öte yandan, şüphelinin avukatı ile emniyete giderek teslim olduğu söylentileri Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan bu açıklama ile noktalanmış oldu. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142