Title of a News Article

Urfa emniyeti zehir tacirlerine geçit vermiyor...

Urfa emniyeti zehir tacirlerine geçit vermiyor...
banner206

HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçaklık ve Organize Suçlar müdürlüğü ekipleri yapılan uygulamalar ve operasyonlar sonucu zehir tacirlerine ve terör örgütlerinin finansman sağladığı kaçakçılığa göz açtırmıyor.

Edinilen bilgiye göre, Eyyübiye ilçesinde zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda Mehmet Ali T., isimli şahsın üzerinde yapılan aramada satılmaya hazır uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Seyyar satıcıdan farkı olmayan uyuşturucu tacirinin üzerinden, 5 gr. eroin, 2 paket şeklinde 12,5 gr. metamfetamin, bir adet hassas terazi ve 1100 TL para ele geçirildi. Abdulaziz A., isimli bir şahıs üzerinde yapılan aramada ise 2 paket halinde 1,5 gr eroin, 1 pakette metamfetamin ele geçirildi.

Yine, Siirt ilinden gelerek İstanbul istikametine giden şehirler arası yolcu otobüsünde yapılan aramada, Akif K, isimli şahıs üzerinde paket halinde 22 kilo 300 gr. esrar maddesi ele geçirildi.

Adres yine Eyyübiye

Kaçakçılık ve Organize suçlar bürosu ekiplerinin Eyyübiye ilçesinde yapmış oldukları çalışmalar neticesinde, satıcı şahıs ve bi kullanıcı şahıs 29 adet extasy hap, 10 paket esrar ve 390 TL para ile birlikte suçüstü yakalanmış, akabinde ise şahısların ikametinde yapılan aramalarda; paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirilmiş satıcı şahıs mevcutlu olarak işlem gördüğü öğrenildi.

Tır'ın yakıt deposuna gizli zula yapılmış!

Terör örgütünün en büyük finansman kaynağı olan kaçak sigaraya geçit vermeyen Şanlıurfa Emniyeti, bir tıra yönelik yaptığı operasyonda binlerce paket kaçak sigara ele geçirdi. Mardin istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan bir Tır'ın yakıt deposunun bir bölümü kaynak edilerek gizli bölge yapılmış. Gizlenen binlerce paket kaçak sigara emniyet yetkililerinin yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucu ele geçirildi.




Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195