Title of a News Article

Urfa'nın aralarında bulunduğu operasyonda flaş gelişme!

Urfa'nın aralarında bulunduğu operasyonda flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa'nın aralarında bulunduğu Adana merkezli 13 ilde otomobil hırsızlığı yapan çeteye yönelik düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alınan 49 zanlıdan 20'sinin tutuklandığı öğrenildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, 23 Ocak' günü düzenlenen ve 41 zanlının yakalandığı çeteye yönelik yapılan soruşturma kapsamında 8 kişinin daha gözaltına aldığı bildirildi.

Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 16'sı savcılık talimatıyla serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen 33 zanlıdan suç örgütü elebaşları olduğu iler sürülen B.D, H.K. ve M.E'nin de arasında bulunduğu 20 kişinin tutuklandı, 13'ünün ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Adana merkezli İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep, Şırnak, Batman, Mardin, Muğla, Antalya, Bursa, Mersin ve Bitlis'te, otomobil hırsızlığı çetesine yönelik yapılan operasyonda 41 şüpheli gözaltına alındı. operasyon yapılan adreslerde; hacizli ve çalıntı araçların yanı sıra çok sayıda araç parçası, ruhsat ve plaka ele geçirildiği kaydedildi.

Şüphelilerin, değerinin altında ücretle aldıkları hacizli araçlar ile çaldıkları taşıtlara, aynı model ve renk hasarlı araçların şasi numarasını yerleştirip sattıkları öne sürülmüştü.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195