Title of a News Article

Uyuşturucu satıcılarına geçit yok

.

Uyuşturucu satıcılarına geçit yok
banner206
 Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde polisin okul çevrelerinde uyuşturucu sattığını tespit ettikleri satıcılara yönelik operasyon yaptı. Düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Ceylanpınar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, okul ve çevrelerinde çocukları zehirleyen zehir tacirlerine dur demek için harekete geçti. Polis ekipleri tarafından tespit edilen okulların çevresinde ve sokaklarda çocukları zehirleyen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 5 kişi gözaltına aldı. Gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri bir aracı takibe aldı. Takibe alınan bir araç, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmak istedi. Kovalamanın ardından yakalanan araç içerisinde bulunan H.E., B.A., M.Z. ve M.K. gözaltına alındı. Araçta aramam yapan polis ekipleri, uyuşturucu hap ve esrar maddeleri buldu. Ekipler başka bir operasyonda ise Ş.D. isimli şahsın evine baskın yaptı. Polisleri fark eden şahıs kaçmaya çalıştı. Kısa sürede yakalanan Ş.D. gözaltına alındı. Polis şahsın evinde yaptığı aramada, satışa hazır vaziyette 21 adet küçük pakette eroin maddesi ile birlikte satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 kişi polis sorgusunun ardından 'uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve ticaretini yapmak' suçlarından adli makamlara sevk edildi. Ş.D., H.E., B.A., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Z. ve M.K adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195