Title of a News Article

Vali Yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da, erkek kardeşi ve annesini tabancayla öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat gözaltına alındı. Cinayetin miras tartışması nedeniyle işlendiği öğrenildi.

Vali Yardımcısı, annesi ve kardeşini öldürdü!
banner206

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ailenin bulunduğu merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde ki evde, cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı tabancayla öldüren Vali Yardımcısı Tolga Polat'ı olay yerinde gözaltına aldı.

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay sırasında evde olan şüphelinin babası Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, ailenin tarlı mirası davası öncesi konuşmak için bir araya geldiği, çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği iddia edildi.

Öte yandan, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, olay yerinde incelemede bulundu. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay mahalline gelen aile yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195