Title of a News Article

Viranşehir'deki cinayetin faili yakalandı

Viranşehir'deki cinayetin faili yakalandı
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde dün gece zifiri karanlıkta başından vurularak öldürülen bankacı cinayetinin faili, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun kurmuş olduğu özel bir ekibin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Bankacı Ercüment Eşref Ayaz isimli bankacı, dün gece evine dönerken kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından başından silahla vurularak öldürülmüştü. Olayın aydınlatılması için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun bizzat üzerinde durduğu çalışmalar neticesinde, bankacıyı öldüren fail ve faile yardım yataklık edenler kıskıvrak yakalandı. Faili meçhul cinayet işleyen Orhan A., suç işlediği silahla birlikte Viranşehir ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince yakalanmış olup, ve kendisine işlediği cinayetle ilgili yardım eden Mehmet T., isimli şahıs ise Mardin'in Derik ilçesinde saklandığı yerde yakalanıp gözaltına alındı. 

Bankacı Ercüment Eşref Ayaz'ı öldüren cinayet zanlısı Orhan A.'nın alınan ifadesinde, geçmişte yaşanan bir husumetten dolayı bu cinayati işlediği öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195