Title of a News Article

Yasak, 'Hesabını verecek'

Urfalılar, Ali Yasak beye yapılan bu haberden dolayı haberi yapanları kınıyoruz.

Yasak, 'Hesabını verecek'
banner206
İstanbul Polisi, dün bir hırsız yakaladı ancak yakalanan bu hırsız'ın kullandığı lakabı haber yapanlar, Urfanın gururu iş adamı Ali Yasak'ı derinden üzdü. 
Oto hırsızlığından firari olan 23 yaşında A.Ü  Adıyamanlı bir hırsızın etilerde yakalanması olayını sanki Urfalı kanaat önderi İş Adamı Ali Yasak yapmış gibi lanse edilmesi Şanlıurfalıları kızdırdı. Hırsızın Drej lakaplı olmasını fırsat bilen Gazeteci, Drej ali olarak bilinen Urfalı iş adamının fotosunu kullandı.
İHA muhabiri tarafından yanlış bir haber yapılıyor. Bu haberi bir çok internet portalı haberleri kopyalayıp, kimiside haberin üstüne Ali Yasak beyin fotoğrafını  basarak  yayımladılar. internet siteleride sormadan etmeden yayınladıkları bu haber, Ali Yasak şahsından uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan yanlış saçma sapan bir haber olduğu ortaya çıktı.

Ali Yasak, şahsı ve ailesi, tüm yakınları, dostları, sevenleri, kamuoyu bu haberden çok rahatsız olduklar.

Ali Yasak, "Şahsıma bildirmekle kalmayıp bu haberleri yapanları nefretle kınıyor, tüm beni tanıyan ve tanımayan dostlara teşekkür ederim bu konu ile ilgili gerekli hukuki işlemleri başlatmış bulunmaktayım Mücahit Ören bey, bu yapılan yanlışın hesabını verecek" dedi.
Öte yandan İstanbul Polisi bugün yaşanan talihsiz haber için bir açıklama yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142