Title of a News Article

Yok böyle bir sapkınlık

Yok böyle bir sapkınlık
banner206
 

Damat-kaynana sapkınlığında şok görüntüler ortaya çıktı

TÜRKİYE'de bugün günün konusu olan damat ile kaynana arasındaki sapkın ilişkide görüntüler ortaya çıktı. Ankara'daki olayda damadı ile cinsel ilişkiye giren kaynanan herşeyi duruşmada itiraf etmişti. Damat - kaynana ilişkisinin kanlı biten cinayet anı kamerada;

ANKARA'da kaynana damat ilişkisi kanlı bitti ve dava konusu oldu. Eşi 2 ay önce ölen kaynana damadının cinsel ilişki teklifini kabul etti. Ertesi gün kaynanasına mesajlar atan damadı kayınbiraderi yakaladı. Çıkan tartışmada damadın dayısı öldü. O cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. Dava dosyasına göre olay şöyle gelişti:

KAYNANASI 2 AY ÖNCE EŞİNİ KAYBETTİ:Geçen yıl şubat ayında damat Serdar İ. (27), iki ay önce kocasını kaybeden kaynanası Yeter B. (41) ile ilişki yaşamaya başladı. Yeter B.’nin oğlu Serdar B. (23), 14 Mart 2017’de eniştesi ve annesinin davranışlarından şüphelenerek, Facebook mesajlarını inceledi ve ikilinin ilişkisi olduğunu anladı.

AŞK ORTAYA ÇIKINCA DAMAT KAÇTI: Serdar B., annesi ve eniştesini tehdit etti. Damat Serdar İ., kayınbiraderinin kendisini tehdit etmesi üzerine evden kaçtı. İki hafta sonra evine döndü. 26 Mart’ta Serdar B., eniştesinin eve döndüğünü fark etti.

BIÇAKLA SALDIRDILAR, TABANCAYLA VURDU: Bunun üzerine Serdar B., dayısı Yusuf T. ile birlikte damat Serdar İ. ile babası Kasım İ.’ye bıçakla saldırdı. Çıkan arbedede damat Serdar B., yanında taşıdığı silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu dayı Yusuf T., hayatını kaybetti. İşte o kavga anının video görüntüleri ortaya çıktı.

İnternethaber.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHADİ
AHADİ - 6 yıl Önce

NASIL Bİ ÇAĞ YARABBİ, KIYAMET YAKLAŞIYOR...

SIRADAKİ HABER

banner195