Title of a News Article

Bir Başkan düşünün...

Şanlıurfa’mızın şirin bir ilçesi olan Bozova’dan biraz bahsetmek istiyorum. Bozova ilçemiz yaklaşık 55.000 nüfusa sahip olan genç kesimi ve yaşam ömrü uzun olan bir ilçemiz.

Bozova ilçemizde geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olarak diye biliriz .Uzun yıllardır hizmete susamış bir ilçemiz olan Bozova yerel seçimlerden sonra projelerle canlanmaya başladı. Tabiri caiz ise Fırat’ın yanı başında olan bu ilçemiz yeni dönemim belediye Başkanı Suphi Aksoy ile canlanmaya başlıyor. Gençlere önem veren kapısı halkı için hiçbir zaman kapanmayan gecesini gündüzüne katan bir başkan Suphi Aksoy. 30 yıllık kangren olan meydan sorununu geldiği günden itibaren sadece 3 aylık kısa bir sürece taraflarla görüşüp kamulaştırmasını gerçekleştirip şehrin havasını değiştirecek projeye başladı. Proje sadece meydan olarak değil aslında yeşilliği ve kitap otağıyla da dikkat çekiyor. Peki ya ilçe girişlerinde bulunun ışıklandırma çalışmalarına ne demeli. Göz kamaştırıcı ilçe ana caddelerinde geceye ise ayrı bir hava katıyor. Her zaman kırsal mahallelerde halkı bizzat ziyaret etmesi ise muazzam bir şey halk ona değil o halka ulaşıyor ve yerinde. Gece Bozova sokak ve caddelerinde tek başına dolaşan bir başkan görürseniz de hiç şaşırmayın.

Velhasil bu adamı anlatmak istesek bu köşe bize yetmeyecek diye bilirim. Çocuk ile çocuk yaşlı ile yaşlı genç ile genç olan bir başkan devamını bir sonra ki hafta sizlerle buluşturacağız inşallah.

YORUM EKLE

banner195