Title of a News Article

Evlere gece ulaştırılıyor...

Evlere gece ulaştırılıyor...
banner206

Birecik Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, şehit yakınlarına ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımını gece yapmayı tercih ediyor.

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salih Başkapan ile Ülkü Ocağı gençleri, ilçe genelindeki şehit ailelerini ve ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret etti, 750 aileye ramazan kolisi dağıtması takdir topluyor.

Yardım kolilerinin dağıtımını bizzat kendisi yapan ülkü ocakları Başkanı, Başkapan, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu Yılda Birecik Ülkü Ocakları Olarak Bizi Bekleyenler Var.”Her Kapıyı Çalacağız Her Gönüle Gireceğiz'' solganıyla yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile hazırlamış olduğunuz yardım paketleri ve Ramazan alışveriş kartlarımızı ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz.Koronavirüs salgını nedeniyle ülkece zor günler geçirdiğimiz bugünlerde Birecik Ülkü Ocakları olarak mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi ve Ramazan alışveriş kartları dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı içerisinde yardımlarımızı Ülkü Ocağı gençlerimizle birlikte kolilerimizi kıymetli şehit ailelerimize ve ihtiyaç sahibi ailelere, ülküdaşlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ulaştırmaya devam ediyoruz.  Ramazan ayı paylaşım ayıdır, Örnek olmak ve farkındalık yaratmak her insanın görevidir, bu vesile ile Ülkü Ocakları olarak tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler tez günde bu korona virüs derdinden Rabbim bizi arındırır. Allah hayrı yapanlardan ve hayra vesile olanlardan razı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195