Title of a News Article

Aksoy bölgenin en büyük pazarını inceledi

Aksoy bölgenin en büyük pazarını inceledi
banner206

Bozova ilçesi yaylak kırsal mahallesinde başkan Suphi Aksoy’un talimatlarıyla başlanılan Modern Yaylak Hayvan ve Semt pazarı inşaatında başkan Suphi Aksoy ve Belediye meclis üyesi Ali Ekinci incelemelerde bulundular.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova İlçesi Yaylak Kırsal mahallesinde ilkel bir şekilde olan yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen, bölgenin en büyük canlı hayvan ve semt pazarının daha da modern olması için, göreve geldiği ilk günden itibaren hem bölgeye hem de Yaylak mahallesine yakışır daha modern canlı hayvan pazarının yapılması için talimat vermişti. Kısa sürede başlanılan projelerde sona doğru yaklaşıldı.  

Bölgenin en büyük pazarlarından biri olan yaylak hayvan pazarının açılmasıyla birlikte bölge ekonomisine büyük katkıda bulunacak. Yapımında sona doğru yaklaşılan modern yaylak hayvan ve semt pazarında, kış ve yaz dönemlerinde artık vatandaşlar daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Daha önceleri tek alanda hizmet veren Pazarda şimdi ise modern bir şekilde Canlı Hayvan satış noktalarının ayrı, sebze ve meyve yerinin ayrı, diğer ürünler ise ayrı yerlerde satışa sunulacak. Pazarın tamamlanması ile birlikte içerisinde idari bina da hizmete geçmiş olacak.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY mahalledeki esnaftan hem alışveriş hem de sohbet etmeyi ihmal etmedi. 

Pazarın Kurban Bayramı öncesi faaliyete geçmesi bekleniliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195