Title of a News Article

Aksoy Bozova'da girişimciye destek sağladı

Aksoy Bozova'da girişimciye destek sağladı
banner206

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Bozova İlçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde istihdamı arttırmaya yönelik ve ekonomiye katkı sağlayan tüm girişimcilere destek vermeye devam ediyor. Bozova İlçe merkezinde açılışını yaptığı Sabiha Tekstil atölyesi öncesinde bir açıklamada bulunan Başkan Aksoy; 'ilçemizde işsizliği önleme adına tüm yatırımcı ve girişimcilerimizi ilçemize bekliyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz tekstil atölyemizde burada istihdam edilecek olan kardeşlerimiz hem ilçe ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaklardır.

 Atölyenin açılmasında bulunan girişimci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Belediye ve şahsım olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Daha öncede girişimde bulunan Toker tekstil ile birlikte ikinci bir tekstil açan Mehmet Toker ve ekibine de ayrıca başarılar diliyorum' dedi 

Atölye sahibi Mehmet TOKER: “Atölyemizin açılışına katılan Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, başkanımız ilk atölyeyi açmamda desteklerini esirgemeyip bize yer tahsisinde bulundu ve şimdi ikinci atölyemizi açıyoruz. Yaklaşık 90 kişiye istihdam sağlıyoruz ve inşallah bu sayımızı daha da büyüteceğiz. Bir kez daha Belediye başkanımız Suphi AKSOY’ a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195