Title of a News Article

Bozova'da istişare toplantı yaptı

Bozova'da istişare toplantı yaptı
banner206

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da ki bugün ki durağı Bozova ilçesi oldu. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız eşliğinde ilçe ziyaretlerini sürdüren Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, ziyaret ettiği Bozova ilçesinde Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından karşılandı. Belediye Binasına geçerek burada encümen üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştiren Yanılmaz, sorunları ve gelen talepleri de dinlemeyi unutmadı. Yaklaşık 1 saat süren bu toplantının ardından, Yanılmaz ve İl Başkanı Bahattin Yildiz ile birlikte makama geçti. Burada İlçedeki çalışmalar hakkında Yanılmaz'a brifing veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, tam not aldı. İlçeye vizyon kazandırma adına çalışmalarının gece gündüz devam ettiğini belirten Aksoy, 'AK Parti iktidarlığında ilçemize daha nice hizmetleri kazandıracağız' sözlerini sarf ettiği öğrenildi.  

Burada, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş hazırda bulundular. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'a ziyaretlerinden dolayı Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy bir plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Yanılmaz daha sonra beraberindekilerle birlikte Belediye Başkanı Aksoy ve personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195