Title of a News Article

Bozova kırsalında çalışmalar sürüyor

Bozova kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Bozova Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Türkmenören Kırsal Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 

Bozova Belediyesi program dahilinde ilçenin bir çok mahallesinde gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının son adresi Türkmenören kırsal mahallesi oldu. Yapılan çalışmayla birlikte mahalle ve daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten ekipler çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.

Çalışmaları, Bozova Belediye meclis üyesi Ali EKİNCİ, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan ZİRO ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerinde inceledi. 

Türkmenören Mahalle Muhtarı Abdurrahman KUŞ: Bozova Belediyesinin mahallemizde başlattığı kilitli parke taşı çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ a teşekkür ediyorum. Sadece mahallemize değil diğer kırsal mahallemize de yapılan hizmetleri taktir ile karşılıyorum, Bir kez daha Başkan Suphi AKSOY’ a ve bütün ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Meclis üyesi Ali EKİNCİ : Türkmenören mahallemizde yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmasını yerinde inceledik. Türkmenören mahallemiz parke taşı çalışmasını başlattığımız dokuzuncu mahallemiz ve toplam 150 bin m2 kilitli parke taşı döşendi ve hedefimiz yıl sonuna kadar 200 – 250 bin m2 parke taşı döşemek. Belediye Başkanımız Suphi AKSOY öncülüğünde devam eden çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve bütün belediye ekibine teşekkürlerimi sunuyorum dedi. 

Yapılan çalışmalar ile ilgili mahalle sakinlerinin de taktirini topladı ve Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ a teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195