Title of a News Article

Beyazgül'den flaş açıklama...

Beyazgül'den flaş açıklama...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe ile Şanlıurfa'nın Turizm patlaması yapacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta 2019 yılını Göbeklitepe yılı olarak ilan etmesinin ardından Şanlıurfa'da büyük heyecan uyandırmıştı .

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe'yı gündeminde tutmaya devam ediyor . Beyazgül, bugün Göbeklitepe'ye giderek NTV'ye özel açıklamalarda bulunduktan sonra sosyal medya hesabından da bir mesaj verdi. Şanlıurfa'ya ulaşım konusunda THY yetkilileri ile görüşme halinde olduklarını belirten Beyazgül şunları kaydetti.
Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan tarafından ilan 2019 Göbeklitepe Yılı için @ntv’ye açıklamalarda bulundum. 2019 Göbeklitepe Yılı şehrimize ve bölgemize turizm alanında önemli katkılar sunacaktır. Biz de bu konuda elimizden geleni yapacağız. 
Şehrimizi, özelde ise Göbeklitepe’yi destinasyon pazarlamasıyla sadece 2019 yılı için değil, gelecek seneler için de ayağı kaldıracağız.Günümüz dünyasında sosyal medya çok önemli. Bu konuda yabancı ülkelerden Youtuberları ve fenomenleri Göbeklitepe’ye davet ederek, Göbeklitepe’nin dünya çapında tanıtılmasını sağlayacağız.Ulaşım konusunda uçak sefer sayılarının arttırılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile ayrıca havayolları yetkilileri ile görüşme halindeyiz.
2019 Göbeklitepe Yılı Şanlıurfamız için hayırlı olsun.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195