Title of a News Article

BİR KEZ DAHA O KONU ELE ALINDI...

.

BİR KEZ DAHA O KONU ELE ALINDI...
banner206
 Şanlıurfa’da yaşayan Suriyelilere yönelik kamu kurumlarının verdiği hizmetlerin koordinasyonunu sağlamak amacıyla Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının amacına yönelik bir açıklama yapan Vali Güngör Azim Tuna; Suriyelilere yapılan hizmetlerin koordinasyonunun geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu dile getirdi. Yapılan yardımlar ve kurumların verdiği hizmetlerin asayişten sosyal yardımlara, sağlık hizmetlerinden eğitim hizmetlerine kadar çok boyutlu olduğunu kaydeden Vali Tuna; aksamalar yaşanmaması için koordinasyon toplantısının düzenli aralıklarla yapılmasının yerinde olacağını belirtti.

Toplantıda daha sonra kurumlar tarafından Suriyeli misafirlere yönelik sürdürülen hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığındaki toplantıya; Vali Yardımcıları Tarık Açıkgöz, Fatih Çelikkaya ve Ufuk Akıl, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ilgili kurumların amirleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195