Title of a News Article

Birecik'te bayramlaşma heyecanı vardı...

Birecik'te bayramlaşma heyecanı vardı...
banner206

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bayramlaşma heyecanı yaşandı.

Birecik eski Belediye Başkanı kanaat önderleri Av.Faruk Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde ilçede bayramlaşma geleneği devam etti. 

Birecik ilçesinin önde gelen iş, esnaf muhtar ve kanaat önderleri ile STK temsilcilerinin katıldığı bayramlaşmada Birecikliler bir araya geldiler. 

Bayramlaşmaya gelen ilçe halkını evinde ağırlayan Eski Başkan Faruk Pınarbaşı, herkesle yakından ilgilendi. İkramların yapıldığı Birecik ilçesinde ki Bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterdi. 

Bayramlaşmaya gelen Birecik halkına teşekkür eden Pınarbaşı, burada kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti ", Bugün bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanını yaşadık, Allah’ın bizlere verdiği her nimetinin olduğu gibi bu büyük nimetinin de bir sorumluluğu vardır. Ve bu sorumluluk; hakkın, hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, mazlumun, fakirin, açın, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olmaktır. Tüm dünyada ve çevremizdeki gönül coğrafyamızın tamamında mahzun gönüllere sevinç ve müjde tattırmak, acıyla yutkundukları bir lokma aşlarını bir lahzacık olsun tatlandırmaktır bayramın, bayram nimetinin sorumluğudur. Birecik ilçemizde Birliğimizin ve dirliğimizin sürdürülmeliyiz.  Siz değerli hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm Bireciklilerin ve İslam coğrafyasının bayramını kutluyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195