Title of a News Article

Bu ilçede seferberlik başladı...

.

Bu ilçede seferberlik başladı...
banner206
 
HALİLİYE YEŞİLLENİYOR

Haliliye Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte yeşillendirme çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. 

Haliliye İlçesi’ni yeşillendiren Haliliye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, periyodik olarak kent merkezindeki mahallelerde çalışmalarımı sürdürüyor. Ekipler, “yemyeşil Haliliye” için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, park ve bahçelerde devam ettirdiği çalışmalar kapsamında mevcut ağaçların sayısını arttırıyor.

2 BİN AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Park Bahçeler Müdürlüğü, peyzajda kullanılan Limon servi, Kore köknarı, Mavi ladin, Arizona servisi, Top mazı, Salkım söğüt, manolya, Sarkık dut ve Top akasya bitkileri gibi yaklaşık 30 farklı çeşit bitkinin dikim işlemlerini program dahilinde yürütüyor. Ekipler, son bir aylık çalışmalar kapsamında Haliliye İlçesi’nde iki bin kadar ağacı toprakla buluşturdu. 

Haliliye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ağaç dikim çalışmalarının devam ettiğini ve “yemyeşil Haliliye” hedefi için çalışmalarının aralıksız süreceği ifade edildi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195