Title of a News Article

Bu ilçede yeşil seferberliği var...

.

Bu ilçede yeşil seferberliği var...
banner206
 Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaklaşan Ramazan ayı öncesi 18 adet parkta ağaçlandırma ve çimleme çalışması başlattı. Akçakale Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Okay, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Ercan ve Belediye meclis üyesi Şerif Bozkurt çalışmaların yapıldığı alanlarda sıkı bir denetim gerçekleştirdi.
Yeşiller içinde bir Akçakale için sözünden yola çıkarak Park ve Bahçeler Müdürlüğüne talimatlar veren Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın söylemi ile ilçe merkezindeki Fatih Sultan Mehmet mahallesinde 13, Turgut Özal Mahallesinde 1, Fevzi Çakmak mahallesinde 1 ve Adnan Menderes mahallesinde 3 olmak üzere toplamda 18 adet parkta Ağaçlandırma, çimleme, budama, sulama, bakım ve onarım çalışmaları seri ve hızlı bir şekilde sürüyor.

Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçe merkezinde bulunan yeşil alanlarda vatandaşın yaşam standartlarını artırmak ve daha iyi zaman geçirmelerini sağlamak adına Park, Bahçe, Yeşil alan ve çocuk parklarında ağaçlandırma, çimleme, budama, sulama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Özelikle hava şartlarının da iyi gitmesiyle ilçede tam bir yeşil seferberlik başlatan ekipler ilçenin daha güzel ve estetik bir görünüm kazanması için var güçleriyle çalışıyor.

Yapılan yeşillendirme çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: “ Akçakale  İçin En Güzeli diyoruz sürekli ve vatandaşlarımız görüyor ki zaman içinde çok güzel kalıcı ve yerinde çalışmalar yaparak Akçakale’mizin geleceğini tasarlıyoruz. Hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte Akçakale’mizde tam bir Yeşil seferberlik başlattık. İlk etapta 18 adet parkımızda başlaştığımız bu çalışma zaman içerisinde diğer mahallelerimizde bulunan parklar ve zamanla kırsal mahallelerimizde de devam edecektir. Akçakaleliler hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı bizde onlara hizmetlerin en iyisini götürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret Sırasında açıklamalarda bulunan Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Ercan;"Akçakale belediyesi park bahçeler müdürlüğü olarak Fatih Sultan Mehmet, Turgut Özal, Fevzi Çakmak ve Adnan Menderes mahallesinde fen işleri müdürlüğünden teslim  aldığımız 18 adet yeni parkın yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir. halkımızdan tek isteğimiz bu yapılan çalışmalara sahip çıkmalarını özellikle istiyoruz." Dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195