Title of a News Article

Bu proje ilçede yapılacak

.

Bu proje ilçede yapılacak
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz büyük bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından iki yıl önce açılışı yapılan ve Şanlıurfa ile Adıyaman'ı bağlayan Nisipi Köprüsünün Siverek tarafı muhteşem bir esere kavuşuyor. 
Şanlıurfa’da ki Belediyeler arasında yaptığı çalışmalar ile kamuoyunun büyük takdirini alan Siverek Belediyesi büyük bir proje hazırlığı yaptı.
Ak Partili Başkan Resul Yılmaz’ın talimatları ile Fırat nehri sahiline sıfır noktada Nisipi Köprüsünün hemen altına Güneydoğunun en büyük sosyal tesisi yapılacak. Siverek Belediyesinden Nissibi Köprüsüne Dev Sosyal Tesis için kolları sıvadı. 

  Siverek Belediyesi Türkiye’nin en büyük asma köprüleri arasında yer alan Nissibi Köprüsüne 40 bin m2lik alana dev sosyal tesis yapacak.
  Park ve Bahçeler Müdürlüğünce 40.000 m2lik alanda yapılacak sosyal tesiste piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları ve yeşil alanların yer alacak.
  Projede ayrıca, gelecek ziyaretçilerin araçlarını park etmesi için 2 ayrı otopark, kapalı-açık kafeteryaların yanı sıra mescidin yer alacağı belirtildi.
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ilçenin simgesi olan ancak pekfazla tanımayan Siverek takoran Vadisi'nin bu proje ile Urfanın turizmine katkı sunmayı hedefledigini söyledi. 


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 06:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195