Title of a News Article

Canbeyli'ye cevap verin...

Canbeyli'ye cevap verin...
banner206
 Şanlıurfalı Yazar -Şair Abdullah Canbeyli, THY'nın ve diğer özel Havayolu şirketlerinin Şanlıurfa'y yaptığı uçak seferlerinin saatlerine tepki gösterdi. Canbeyli sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi "UÇAK SEFERLERİNE NEŞTER, URFA TURİZMİNE HANÇER!
Daha önce sabah saatlerinde 08.30 ile 09.40 arası 3 İstanbul uçağı Urfa’ya iniyordu. Dolayısıyla gelen yerli turistler ve iş adamları şirket çalışanları sabah gelip işini erken bitiriyordu. 
Ama sonra ne olduysa uçak Seferleriyle oynadılar. Şimdi sabah bir İstanbul uçağı iniyor, iniş saati 07.00 Bu uçağa binmek için İstanbul’dan saat 03.30 gibi kalkmak lazım insanlar bu yüzden komşu illeri tercihe yöneldiler. Hal böyle olunca Urfa ekonomisine balta vuruldu.
Şöyle ki; daha önce rezervasyonu olan misafirler ve şirketler uçak saati uygun olmadığı için şimdi komşu illere gidiyorlar. Turizm sezonunun açıldığı bu dönemde yeni tarife ve bu tarifeye sessiz kalan STK ve yetkililerin dikkatine"

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 09:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevap veriyorum
Cevap veriyorum - 6 yıl Önce

6 milyon başkan ve 6 milyon başkan yardımcısı ve 6 milyon çok özel olan kalem müdürü olan bir ülkedeyiz. Bu şu demektedir. Kişi başına 1 bir başkan düşüyor. Sana düşen başkanı bulabilirsen derdini anlatma imkanın olabilir. Ancak 6 milyon içinde kendi başkanını bulmak için gerçekleştireceğin özel kalem ve başkan yardımcısı kombinasyonu Hamurkesen üstünde süzülen bir uçağa taş yetiştirmek ile eş değerdedir. Kısacası canım abim bu memleket bir avuç lobicinin elinde ve sahipsiz durumda.

SIRADAKİ HABER

banner195