Title of a News Article

Ceylanpınarlılar memnun

Ceylanpınarlılar memnun
banner206
 CEYLANPINARLILAR GAZİ CADDESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmasıyla Gazi Caddesi'nde başlatılan asfaltlama çalışmaları ilçe halkını memnun etti.

Ceylanpınar Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Yol yapım, onarım ve parke çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarına kısa sürede cevap veren belediye ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile beraber ilçenin en büyük caddelerinden olan Gazi Caddesi'nde geçtiğimiz gün çalışmalara başlamıştı.

CADDEDEKİ ASFALTLAMA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
İlçe genelinde asfaltsız bozuk yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Gazi Caddesi'nde boydan boya asfaltlama çalışmalarına başladı. Gazi Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarıyla bölgeyi ilmek ilmek işleyen Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ceylanpınar'a en kaliteli ve hızlı hizmeti veriyor. İlçeye yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlar ise, istek ve taleplerinin değerlendirilerek kısa sürede hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

"CADDE YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU"
İlçe sakinlerinde Mahmut Kesmez, Gazi Caddesi'nin yeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Kesmez, "Gazi Caddesi'nde yapılan çalışmalardan dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve Ceylanpınar Belediyesi'ne teşekkür ederim. İlçemizin en büyük caddelerinden olan Gazi Caddesi'nde yıllardır parke taşı vardı. Cadde yol çok bozuktu. Belediyemiz ve Büyükşehir'in ortak çalışmasından dolayı cadde yeni bir görünüme kavuştu. Ceylanpınar halkı buna layıktır. Caddemiz Ceylanpınar halkına hayırlı olsun" dedi.

"MENDERES ATİLLA 50 YILDA YAPILMAYACAK HİZMETLERİ 4 YILDA CEYLANPINAR'A KAZANDIRDI"
İlçe esnaflarından Latif Ceylan, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın 4 yıl içinde ilçeye 50 yıllık hizmetler yaptığına değinerek, "Belediyemiz gerçekten güzel bir çalışma yapıyor. HDP belediyesi döneminde Gazi Caddesi'nde yapılan parke taşı çalışması 2-3 yıl içerisinde çökmüştü. Belediye Başkanımız Menderes Atilla 50 yılda yapılmayacak hizmetleri 4 yılda Ceylanpınar'a kazandırdı. Başkan Atilla'nın caddelerimizde yaptığı çalışma ilçemiz için bir tarihtir. Gerçekten başkanımız Ceylanpınar için mükemmel bir hizmet yaptı. Bunu ilçede hiç kimse unutamaz. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya, Ceylanpınar Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BAŞTA BİZ ESNAFLAR OLMAK ÜZERE YAPILAN ÇALIŞMALAR HEPİMİZİ SEVİNDİRDİ"
Ceylanpınar sakinlerinden Hüseyin Bakır ise, Gazi Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarından dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür ederek,"Gazi Caddesi sıcak asfalt ile beraber yeni bir görünüme kavuştu. Başta biz esnaflar olmak üzere yapılan çalışmalar hepimizi sevindirdi. Yol yapımında emeği geçen Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Hizmetlerin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2018, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195