Title of a News Article

CHP'Lİ BAŞKANLARI ELEŞTİRDİ...

CHP'Lİ BAŞKANLARI ELEŞTİRDİ...
banner206

Memur-sen Genel Başkanı Ali YalçınAntalyaBüyükşehir Belediyesinin, Memur-Sen üyesi olan bin 350 belediye çalışanının tehdit, şantaj ve baskı ile işlerine son verildiğini belirtti. 

Yalçın, Şanlıurfa'da 1 Nisan günü kutlanacak olan etkinlikler öncesi vatandaşa karanfil dağıttı, basın açıklaması yaptı.



Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Gaziantep İl Binasının açılış törenine katıldı. Antalya ve Bolu belediyelerindeki işçi çıkarmalarıyla ilgili konuşan Yalçın, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra bazı siyasi partiler halkın oyları ile bazı belediyeleri aldılar. Fakat bugünlerde yaşanan şeylerin izahı asla mümkün değil. Dün Antalya'daydık 2 bin arkadaşımız ile birlikte büyükşehir belediyesi önünde bir protesto gerçekleştirdik. Bin 350 üyemizi tehditle, şantajla, baskıyla istifa ettiren bir anlayıştan, bir yaklaşımdan bahsediyorum. Biz oradayken yeni mesajlar düştü Whatsappyazışmalarını gösterdiler. Dediler ki 'Hak-İş'in bütün üyelerini istifa ettireceksiniz' diye Whatsapp yazışmalarından amirler talimat veriyor ve 'bunları belediye iş sendikasına geçireceksiniz' diye talimat yağdırıyor ve baskı devam ediyor. Bunun izahı mümkün değil" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195