Title of a News Article

Çiftçi'den ağır sözler...

Çiftçi'den ağır sözler...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Kaşmer Dağı imarı ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet tesislerinde Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ve meclis üyelerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Çiftçi, kamuoyunu meşgul eden kaşmer dağı imarı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaşmer Dağı'yla ilgili açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, Bir algı operasyonu olduğuna dikkat çekerek iddialara yanıt verdi. Aşık- Öğütçü planlamasında benim ve meclis üyelerimin bir mülkiyeti yoktur. Şehrimin zararına hiç bir plan ve projeye imza atmadım, atmam da. Allahtan korkunuz. dedi.

Başkan Çiftçi, Aşık- ÖĞÜTÇÜ imar planlaması sebebiyle bazı kesimler tarafından ben ve meclis üyelerim linç ediliyoruz. Bunun sebebinin şehir yarı olmadığını biliyoruz. Siyasi bir rant devşirmek için bir algı oparasyonudur.

SORUMLULUK SAHİBİ OLMADAN KONUŞMAK KOLAYDIR.

Halkımız 13 ilçede hizmet için benim ve meclis üyelerimin yakasını tutmaktadır. Halkımızın suya ve yola kavuşması için bizler uğraşıyoruz. Halkımız hizmette her zaman bana ve meclis üyelerime güvendi.

ALLAHTAN KORKUNUZ!

Yıllardır evlatlarımızı görmeden şehrimize çalışıyoruz. Bize moral vermeniz gerekirken neden bize iftira atılır. Biz görevden sovuduğumuzda, bizim gibi çalışacak bir kadro neden çıkmıyor. Neden proje açıklamıyor. Eleştirmekle iyi yaptığını sananlar neden?

Çalışmayanları görmüyorsunuz. Memlekete hizmet etmek, dürüst olmak, Çalışkan olmak neden bu kadar zor. Neden infaza oturtuluyor. Neden linç ediliyor, Neden hizmetleri karartılıyor, Neden destek görmüyor, Neden kamunun doğru hizmetine herkes sahibi benim diyemiyor, neden? Neden?

"​URFA'YA İHANET ETMEM"

Şanlıurfalı hemşerime güveniyorum. Sizin emanetiniz emanetimizdir. Son gününe kadar koruruz,Kollarız,Sahip çıkarız, geliştiririz. Biz helal süt emmişiz, Şanlıurfa’mıza ihanet edemeyiz, gizli hiç bir işimiz olmadı olmayacak. Hepinize saygılar sunuyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142