Title of a News Article

Çiftçi' Tarihin çöplüğüne attık'

Harran ilçesinde ilkkez uygulanan hasırlı beton yol uygulamasının ardından biten yolun açılışı yapıldı. 

Çalışmalarında kalıcı hizmeti esas alan Büyükşehir Belediyesi, beton yol uygulaması ile Şanlıurfa tarihinde bir ilke daha imza atmıştı. Beton yol çalışmasında 700 kilometreye ulaşan Büyükşehir Belediyesi sayesinde kırsal mahallelerden ilçelere ulaşım artık daha da rahat hale geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran ilçesinin en uzak yerleşim yerlerinden birisi olan Kuyunluca'da biten beton yol açılışını bizzat yaparak yolda incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Ak Parti HArran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediye Meclis üyeleri ve bazı bürokratları ile birlikte dün Harran ilçesinde ilkkez uygulanan ve yapımı tamamlanan 8 Km'lik beton yolun açılışını yaptı. çeyrek asır dayanıklı hasır altı beton yollar yaptıklarına dikkat çeken BŞB
 Nihat Çiftçi burada bir konuşma yaptı. Kırsal hizmetlere önem verdiklerine dikkat çeken Çiftçi' Bizim vatansever olarak Büyükşehir kadroları 20-25 yıllık yol sistemini hayata geçirdi. Havaalanlarında uygulanan sistemi biz köy yollarımızda kullandık.Milletimizin kaynaklarını doğru kullandık. Koyunluca, verimli yoluna 20 yıl kimse el vurmayacak. tekrar boz bir daha olmayacak. Kırsal alanda yapmış olduğumuz çok önemli bir hizmet. doğru bir sistemi 13 ilçede hayata geçirdik. bir daha yol sorunu sorun olarak çıkartıp, tarihin çöplüğüne attık'dedi.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Koyunlu köy kırsalı yolunun beton olarak yapılmasında dolayı BŞN Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti. 

açılışın ardından Başkan Çiftçi, Harran Belediye BAşkanı Mehmet Özyavuz ve köy halkıyla birlikte biten yolda incemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195